Nya pastischer på engelska

Skrivet av den 3 februari 2007 och arkiverat i Böcker, Pastischer. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

american_angelsNågra nya eller kommande engelska böcker (klicka på titeln för att läsa mer på Amazon): ”Alas, Poor Sherlock: The Imperfections of the World’s Greatest Detective (to Say Nothing of His Medical Friend)” av Joseph Green och Peter Ridgway, ”The Baker Street Boys: The Case of the Ranjipur Ruby” av Anthony Read, ”The Lost Files of Sherlock Holmes” av Paul D Gilbert och ”Sherlock Holmes and the American Angels” av Barrie Roberts. Dessa uppgifter, och många andra bland sajtnyheterna, kommer från Roger Johnsons utmärkta nyhetsblad The District Messenger.

Läs mer ur The District Messenger

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes