Musiken i The Private Life of Sherlock Holmes

Skrivet av den 4 februari 2007 och arkiverat i Film, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

miklos_rozsa_the_private_lifeSkivbolaget Tadlow Music har tidigare spelat in två skivor av hög kvalitet med nyinspelningar av klassisk filmmusik. Nu är det dags för Prags filharmoniorkester som framför Miklos Rozsas musik till Billy Wilders film ”The Private Life of Sherlock Holmes”. Musiken, som byggde på hans violinkonsert från 1950-talet, har tidigare aldrig givits ut på skiva. Albumet kommer i april, i samband med hundraårsjubileet av Rozsas födelsedag.

Tadlow Musics sida om inspelningen

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes