Pojkarna på Baker Street är tillbaka

Skrivet av den 24 oktober 2008 och arkiverat i Böcker, Pastischer. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Tankelasaren_9185071562_96_3Hösten 2007 gav Argasso bokförlag ut den första volymen i barnboksserien Pojkarna på Baker Street, ”Fallet med den försvunne detektiven” av Anthony Read. Jag var väldigt förtjust i den boken och skrev en positiv recension på min blogg Svenska Panoptikon, bl a att ”det är fartfyllt och spännande och själva detektivhistorien är klurig så att det räcker”.

Den 27 oktober utkommer bok nummer två, ”Fallet med den olyckliga tankeläsaren”. Böckerna rekommenderas för barn från 10 år.

Läs mer om boken på förlagets sajt
Läs min recension på Fallet med den försvunne detektiven
Köp Fallet med den olycklige tankeläsaren via Prispallen.se

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes