Steve Carell i Conan Doyle-film

Skrivet av den 26 oktober 2008 och arkiverat i Film, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

steve_carellFörutom de två storfilmerna om Sherlock Holmes planeras just nu ytterligare en film baserad på en Conan Doyle-figur. Det är brigadgeneralen Gerard som på nytt ska hamna på bioduken – senast det hände var 1970. Nu är det Steve Carell (Get Smart; amerikanska The Office) som ska spela den modigaste – men också mest korkade – soldaten i Napoleons armé. Manuset skrivs av John Altschuler och Dave Krinsky (som gjorde Blades of Glory). Huruvida manuset bara bygger på figuren eller har något med Conan Doyles Gerard-noveller att göra är ännu inte känt. Produktionsstarten är satt till våren 2009, med premiär 2010.

Köp Gerard-samlingen ”Napoleons husar” (ljudbok i uppläsning av Hasse Alfredson) via Prispallen.se

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes