Arthur Conan Doyle – A Life in Letters

Skrivet av den 30 oktober 2008 och arkiverat i Böcker, Fakta. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

lifeinletters_pocketJag har tidigare berättat om den rosade boken ”Arthur Conan Doyle – A Life in Letters”, en brevsamling sammanställd av några av världens främsta Doyle-experter: Jon L. Lellenberg, Daniel Stashower och Charles Foley. Boken har under året kammat hem i princip alla fina priser man kan få i deckarfackboksgenren: tidigare i år Agatha-priset från Malice Domestic och ett Edgar-pris från The Mystery Writers of American, och nu senast häromkvällen vann boken ett Anthony-pris (delas ut under deckarkonferensen Bouchercon) för bästa fackbok. Boken kom nyligen i häftad utgåva.

Läs om boken på Amazon
Köp boken via Prispallen.se

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes