Hur mycket betyder utseendet?

Skrivet av den 24 oktober 2009 och arkiverat i Böcker, Conanen. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

holmesomslag_590x332

Bloggen Caustic Cover Design tar i inlägget Various Approaches to the Problem of Sherlock Holmes upp det intressanta ämnet omslagsdesign på Sherlock Holmes-böcker. Mycket spännande att se hur de senaste årens Holmes-omslag har utvecklats åt helt skilda håll.

Vad man definitivt kan konstatera är i alla fall att Sherlock Holmes inte längre ses som bara läsning för barn och ungdomar, så som varit fallet fram till 1990-talet, åtminstone i Sverige. Det här är helt klart vuxenomslag.

Kategorier: Böcker, Conanen
Taggar:

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes