Kesselofski & Fiske är tillbaka med Baskervilles hund

Skrivet av den 24 oktober 2009 och arkiverat i Huvudnyheter, Nöje, Scen. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

kesselofskifiske_629x354

Den uppsaliensiska skådespelarduon Kesselofski & Fiske satte 1997 för första gången upp pjäsen ”The Hound of the Baskervilles”. Nu är de tillbaka med nya föreställningar.

Pjäsen bygger ganska löst på Conan Doyles berättelse, inte minst för att Paul Kessel och John Fiske ikläder sig alla rollerna i denna humoristiska hyllning till den klassiska deckaren. Jag kan varmt rekommendera pjäsen – jag såg den med stort nöje i Stockholm när den sattes upp på Vasateatern under några kvällar hösten 2001.

Tre föreställningar går av stapeln på Reginateatern i Uppsala 3-5 november och sedan åker duon vidare på turné med pjäsen till Theatre Royal i Plymouth.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes