The Improbable Adventures of Sherlock Holmes

Skrivet av den 24 oktober 2009 och arkiverat i Böcker, Huvudnyheter, Pastischer. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

improbableadv_333x187

John Joseph Adams har i sin 450-sidiga antologi ”The Improbable Adventures of Sherlock Holmes” samlat tjugoåtta noveller av författare såsom Michael Moorcock, Stephen King, Anne Perry, Edward D Hoch, Laurie R King, Anthony Burgess och Neil Gaiman.

Förlaget Night Shade Books ger ut en hel del litteratur inom sf- och fantasygenren så det är inte förvånande att många av bokens författare är hämtade från den världen och flera av mysterierna har allt annat än naturliga förklaringar. Som John Joseph Adams själv säger: ”sometimes you can’t eliminate the impossible”.

Flera av novellerna finns publicerade i andra antologier som utkommit på senare år.

Läs mer om boken på förlagets hemsida.

improbableadventures

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes