Vill du ha Sherlock Holmes som arbetsgivare?

Skrivet av den 24 oktober 2009 och arkiverat i Kuriosa. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

sherlockholmesmuseum_500x281

The Sherlock Holmes Museum i London söker nya personer till verksamheten. Först och främst behöver de en ny Mrs Hudson som tar emot besökarna. Man ska som jobbsökande vara intresserad av den senviktorianska perioden, utåtriktad och vänlig, samt tala bra engelska.

Om inte det är rätt jobb för dig så söker de även en grafisk designer, en webbredaktör och en städare. Samt en person som kan alternera mellan rollerna som Sherlock Holmes och poliskonstapel. Men då måste man vara minst 6 fot lång och smal, samt tycka om att bli fotograferad.

Intresserad? Läs mer på deras sajt.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes