Le Cabaret de la Fille Perdue – en bloggare med kärlek till Sherlock Holmes

Skrivet av den 27 oktober 2009 och arkiverat i Bloggar, Media. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

lecabaretBloggaren Diva Histerya skriver initierat och läsvärt om Sherlock Holmes på sin blogg Le Cabaret de la Fille Perdue. Det senaste inlägget är en svidande kritik mot Terry Manners bok ”The Man Who Became Sherlock Holmes: The Tortured Mind of Jeremy Brett”.

Vidare recenserar hon Gyles Brandreths tredje deckare med Oscar Wilde i huvudrollen. Conan Doyle finns även i denna bok med i en mindre roll. Jag har själv bara läst andra boken i serien och tyckte väl att den var snabbläst underhållning, utan något större djup, men ändå med ett hyfsat driv i berättandet.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes