Guernsey ger ut Holmes-frimärken

Skrivet av den 29 oktober 2009 och arkiverat i Huvudnyheter, Samla. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Brittiska kanalön Guernsey har egen frimärkesutgivning, välkänd bland filatelister världen över. Även den underlydande ön Alderney ger ut frimärken. Bland deras senaste utgåvor finns en mycket ambitiös serie om sex frimärken med Sherlock Holmes-motiv. Det ambitiösa ligger i att frimärkenas motiv ingår i ett litet specialskrivet deckarmysterium, där ytterligare ledtrådar fås i texter i den speciella presentförpackningen (där även någon sorts förstoringsglas ingår). Läs mer på deras specialsajt om utgivningen.

Så här ser frimärkena ut:

alderney36

alderney43

alderney51

alderney54

alderney56

alderney77

Det går även att köpa förstadagsbrev:

fdc

Kategorier: Huvudnyheter, Samla
Taggar: , ,

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes