Sherlock Holmes parodieras på BBC7

Skrivet av den 1 november 2009 och arkiverat i Huvudnyheter, Nöje, TV/radio. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

b00b1rqs_178_100Just nu går en radioserie i sex avsnitt på BBC7 som parodierar Sherlock Holmes. Programmet heter The Newly Discovered Casebook of Sherlock Holmes och sändes ursprungligen 1999.

Skådespelarna Roy Hudd (Sherlock Holmes), Chris Emmett (dr Watson), Jeffrey Holland (kommissarie Lestrade och andra mansroller) och June Whitfield (mrs Hudson och andra kvinnoroller) spelade in dessa halvtimmesavsnitt i studio med närvarande publik. Humornivån är ibland av det lite grövre slaget. Manusförfattare var Tony Hare.

Lyssna på avsnitten via BBC7-sajten – när denna nyhet skrivs går det fortfarande att i fyra dagar till lyssna på första avsnittet. Därefter fortsätter serien med nya avsnitt som läggs upp varje torsdag i ytterligare fem veckor.

1 kommentar på “Sherlock Holmes parodieras på BBC7”

  1. Anders Kratz skriver:

    Har just lyssnat på ”The Case of the Deranged Botanist” – most amusing !

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes