The Baker Street Miscellanea på cd

Skrivet av den 1 november 2009 och arkiverat i Fans, Sällskap utland. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

baker-street-miscellanea-bsm-cdMellan 1975 och 1993 utkom 76 nummer av den amerikanska tidskriften The Baker Street Miscellanea, allmänt ansedd som ett av de bästa Sherlock Holmes-magasinen genom tiderna. Bland författarna till alla de initierade artiklarna fanns många av de främsta forskarna inom Holmes-världen. I motsats till The Baker Street Journal och The Sherlock Holmes Journal, som båda utges av Holmes-sällskap, var BSM ett helt privat initiativ.

Nu finns hela denna skatt samlad på cd, i form av sökbara pdf-dokument. Randall Stock har skrivit en ingående recension av cd-utgåvan. Här finns även information om hur man köper cd:n från utgivaren Donald Pollock.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes