Samtliga trailers till Guy Ritchies film ”Sherlock Holmes”

Skrivet av den 4 november 2009 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Filmen ”Sherlock Holmes” med Robert Downey Jr och Jude Law i rollerna som Holmes och Watson börjar närma sig. Världspremiär 25 december, svensk premiär 1 januari. Och ju närmare vi kommer dessa datum desto mer lär vi få se ur filmen, i form av trailers, tv-reklam och eventuella bakom kulisserna-program.

Den första trailern till filmen kom redan 18 maj (vill du se trailern med bättre kvalitet kan du titta här). Trailern visades på bio.

 

 

Den 15 juli lanserades en mycket snarlik trailer för den internationella marknaden. Endast några snabba bilder är förändrade, plus att slutet på trailern är utbytt.

 

 

Den 21 oktober kom en ny trailervariant, gjord för tv och med en del nya sekvenser. Bl a får vi nu se några sekunder med mrs Hudson och dr Watsons hund. För den som inte känner till dr Watsons hund kan berättas att den omnämns i inledningen av En studie i rött (”I keep a bull pup”), men sedan hör vi aldrig talas om den igen. Många teorier har skrivits om vart den egentligen tog vägen eller om dr Watson kanske menar något helt annat med ”bull pup”. Om du vill se trailern med bättre kvalitet finns den även hos Firstshowing.net.


 

Idag den 4 november dök en ny trailer upp på nätet, nu med helt nya intrigelement och med många scener vi inte sett tidigare (ursäkta reklamen i början av klippet).

 

Dessutom finns det sedan igår även två tv-reklamsnuttar.

Vi får se om det dyker upp ytterligare trailers till filmen. Men eventuellt är den nya som kom idag även den slutgiltiga.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes