Bakom kulisserna på ”Sherlock Holmes”

Skrivet av den 8 november 2009 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Här kommer den första snutten med bakom-kulisserna-material från inspelningen av Guy Ritchies ”Sherlock Holmes”. På de dryga två minuterna får vi se kommentarer av Guy Ritchie (regissör), Robert Downey Jr (Holmes), Jude Law (Watson), Mark Strong (lord Blackwood), Lionel Wigram (manus/producent), Susan Downey (producent), Joel Silver (producent) och Rachel McAdams (Irene Adler). Varvat med scener ur den senaste trailern, plus några korta nya grejer som vi inte sett tidigare.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes