HemmaBio hittar Holmes-guldkorn på dvd

Skrivet av den 26 november 2009 och arkiverat i Film, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

hemmabio_uppslag

Det finns en lång rad Sherlock Holmes-filmer lättillgängliga på dvd. Tidningen HemmaBio skriver i en tresidig artikel i nr 11 2009 (novembernumret) om de allra bästa.

Mest handlar det om filmerna med Basil Rathbone i huvudrollen, men även t ex Billy Wilders fina ”The Private Life of Sherlock Holmes” finns omnämnd. Artikelförfattare är Thomas Nilsson och förutom filmtipsen finns det på sidorna även en del faktarutor, varav en har hämtat sina uppgifter ur Lars Strands bok ”Dr W & Mr H”.

hemmabio_2009_11

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes