The Old Court Radio Theatre Company

Skrivet av den 30 december 2009 och arkiverat i Nöje, TV/radio. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

watches-lostspecialBrittiska sällskapet The Sherlock Holmes Society of London bjuder på fin lyssning på sin sajt. Där kan man höra The Old Court Radio Theatre Companys radiodramatiseringar av tio Sherlock Holmes-berättelser.

Nyligen har även tillkommit två radiopjäser som bygger på Conan Doyles noveller ”The Man with the Watches” och ”The Lost Special”. Sherlock Holmes nämns inte vid namn i originaltexterna, men de brukar ofta anses som nästan-Holmes, de s k apokryfiska skrifterna. Manusförfattaren M J Elliott har byggt vidare på detta faktum och låter verkligen Holmes lösa fallen i radiopjäserna.

Jim Crozier spelar Sherlock Holmes och Dave Hawkes gör dr Watson. Regissör är Roger Johnson och producent Dennis Rookard.

1 kommentar på “The Old Court Radio Theatre Company”

  1. King skriver:

    I’m not easily impressed. . . but that’s irmpsseing me! :)

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes