”Sherlock Holmes” på dvd redan 31 mars?

Skrivet av den 17 januari 2010 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

sherlock_holmes_posterEnligt filmbloggen JoBlo.com kan Guy Ritchies ”Sherlock Holmes” släppas på dvd redan den 31 mars, åtminstone på den amerikanska marknaden. Warner Home Video ska ha tillkännagivit detta vid ett evenemang i Toronto den 14 januari.

Detta borde innebära att ett svenskt dvd-släpp i så fall inte heller ligger så långt bort i tiden.

4 kommentarer på “”Sherlock Holmes” på dvd redan 31 mars?”

 1. Morgan Malm skriver:

  Amazon i England uppger att DVD:n släpps den 19 april. Extramaterialet har inte tillkännagivits ännu, men från USA rapporteras att godbitarna kommer att finnas på Blue-Ray-utgåvan. Amazon släpper de båda utgåvorna samtidigt, men med olika omslag tycks det.

  Morgan

 2. Morgan Malm skriver:

  Amazon i England uppger att DVD:n släpps den 19 april. Extramaterialet har inte tillkännagivits ännu, men från USA rapporteras att godbitarna kommer att finnas på Blu-ray-utgåvan. Amazon släpper de båda utgåvorna samtidigt, men med olika omslag tycks det.

  Morgan

 3. Magnus skriver:

  Enligt Megastore och flera andra sidor verkar det nu som att filmen kommer först 2010-06-02 på DVD. I alla fall med svensk text.

  / Magnus

 4. Magnus skriver:

  Verkar komma samtidigt på både DVD och Blu-ray skulle jag sagt om jag kommit ihåg det också. =)

  / Magnus

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes