Två Oscarsnomineringar för Sherlock Holmes

Skrivet av den 2 februari 2010 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

sherlockholmes_oscar

Nyligen belönades Robert Downey Jr med en Golden Globe för rollen som Sherlock Holmes i Guy Ritchies film med samma namn. När Oscarsnomineringarna avslöjades idag uppmärksammades filmen inom ytterligare två kategorier. Hans Zimmer fick en nominering för musiken till filmen. Och för bästa scenografi nominerades Sarah Greenwood (Art Direction) och Katie Spencer (Set Decoration). Vem som vinner tillkännages vid Oscarsgalan den 7 mars.

Fler artiklar om filmen

1 kommentar på “Två Oscarsnomineringar för Sherlock Holmes”

  1. Morgan Malm skriver:

    Jag har köpt albumet och kan varmt rekommendera Zimmers stämningsfulla och medryckande musik till Ritchies film.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes