Noomi Rapace spelar huvudroll i uppföljaren till Guy Ritchies ”Sherlock Holmes”

Skrivet av den 11 september 2010 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Noomi_RapaceEnligt SVT:s Kulturnyheterna – som hämtat uppgifterna från Hollywood Reporter – är Noomi Rapace (känd som Lisbeth Salander i Millennium-filmerna) nu klar för den kvinnliga huvudrollen i uppföljaren till Guy Ritchies film ”Sherlock Holmes”. Källor uppger att hon ska spela fransk zigenare.

Robert Downey Jr och Jude Law återkommer förstås som Sherlock Holmes och dr Watson. Samspelet mellan dem båda var en av de stora behållningarna med den första filmen. Rachel McAdams lär också spela Irene Adler på nytt. Det talas även om att Mycroft Holmes kommer ingå i handlingen.

I rollen som professor Moriarty kommer vi få se Daniel Day-Lewis. Redan på 90-talet var han en skådespelare som många hoppades få se spela Sherlock Holmes själv – att han nu ska spela Moriarty känns som en helt naturlig utveckling. Ryktet om att Brad Pitt skulle spela Moriarty var alltså bara ett rykte.

Guy Ritchie kommer att regissera och inspelningen börjar i slutet av 2010.

1 kommentar på “Noomi Rapace spelar huvudroll i uppföljaren till Guy Ritchies ”Sherlock Holmes””

  1. […] This post was mentioned on Twitter by PiratförlagetMattias, Mattias Boström. Mattias Boström said: Nybloggat på SherlockHolmes.se: Noomi Rapace spelar huvudroll i Guy Ritchies nya Sherlock Holmes-film http://bit.ly/bfMH24 […]

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes