Jessika Gedin om Sherlock Holmes i Gomorron Sverige

Skrivet av den 14 september 2010 och arkiverat i Huvudnyheter, Media. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

jessika_gedin_gomorron

I morse gästade Jessika Gedin Gomorron Sverige i SVT och pratade om sin egen och andras fascination för Sherlock Holmes. Inte minst aktuellt just nu med BBC:s tv-serie ”Sherlock” på ingång till Sverige och Noomi Rapaces kommande roll i uppföljaren till Guy Ritchies film ”Sherlock Holmes”.

Klippet ligger kvar till 14 september 2011.

Jessika Gedin pratade om Sherlock Holmes även i en Gomorron Sverige-sändning i januari i år.

2 kommentarer på “Jessika Gedin om Sherlock Holmes i Gomorron Sverige”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by PiratförlagetMattias and Mattias Boström, Åsa . Åsa said: RT @mattiasb: Nybloggat: Idag pratade Jessika Gedin @jesged om Sherlock Holmes i Gomorron Sverige: http://bit.ly/aDakBG […]

  2. karin wäsström skriver:

    Jag är så trött på Jessika Gedin och de skratt hon ständigt undsläpper sig efter sina ansträngda försök att komma med spirituella kommentarer vilka hon förefaller tycka vara just detta!
    Hennes verbala rapningar upplever jag som pinsamma att lyssna på.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes