Ny tecknad Holmes-serie i Agent X9

Skrivet av den 27 januari 2011 och arkiverat i Böcker, Huvudnyheter, Tecknat. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

I nr 1 2011 av Agent X9 publicerades första avsnittet (av fyra) i en helt ny tecknad serieversion av ”En studie i rött”. Ian Edginton har omvandlat Conan Doyles roman till seriemanus och Ian Culbard har illustrerat.

edgington_uppslag

Serien finns även utgiven i bokform och är då i färg.

2 kommentarer på “Ny tecknad Holmes-serie i Agent X9”

  1. […] Nokia köper in sig hos Voddler Ultimate Captain America #1 E-böcker slår pocket på Amazon Ny tecknad Holmes-serie i Agent X9 Intervju med Kia Berglund – skaparen av Bli en dåre! på Teater Giljotin Logga in på […]

  2. […] ett år sedan publicerades Ian Culbard och Ian Edgintons serieversion av ”En studie i rött” i Agent […]

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes