Sherlock Holmes-special i Total Film

Skrivet av den 22 november 2011 och arkiverat i Guy Ritchies film Sherlock Holmes, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

I decembernumret av brittiska tidskriften Total Film finns en åttasidig Holmes-special. Intervjuer med skådespelarna Robert Downey Jr, Jude Law, Noomi Rapace och Jared Harris. En titt tillbaka på Holmesfilmer genom historien. Och inte minst en intervju med manusförfattaren Steven Moffat och skådisarna Benedict Cumberbatch och Martin Freeman inför andra säsongen av BBC:s serie ”Sherlock”. I Storbritannien kommer de nya tv-avsnitten att sändas i januari 2012.

Tidskriften Total Film kan man hitta bl a i välsorterade tidningsbutiker.

 

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes