The House of Silk är en del av en Holmesrenässans

Skrivet av den 28 november 2011 och arkiverat i Böcker, Pastischer. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Anthony Horowitz roman ”The House of Silk” är en del av den Holmesrenässans vi har sett de senaste åren. Det skriver Mark Medley i National Post i samband med att Horowitz intervjuas om romanen. Medley har även pratat med Holmeskännaren Leslie Klinger, som ger sin syn på Horowitz roman och på den moderna utvecklingen av Holmessagan. Artikeln innehåller flera bra tips för den som vill hitta nyskriven Holmesläsning.

Läs artikeln i National Post

(Tack till Nils S för artikeltips!)

 

 

 

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes