Andra säsongen av ”Sherlock” börjar på BBC den 1 januari

Skrivet av den 11 december 2011 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Genom att följa Steven Moffats och Mark Gatiss twitterflöden kan man få reda på en del om den kommande andra säsongen av deras BBC-serie ”Sherlock”. Bara för några dagar sedan avslöjades att det första avsnittet i säsong två kommer att visas på BBC den 1 januari. Avsnittet heter ”A Scandal In Belgravia” och bygger på novellen ”A Scandal in Bohemia”, där Holmes möter den enda kvinna som lyckas överlista honom – Irene Adler. Kvinnan med stort K, enligt detektiven.

De båda övriga 90-minutersavsnitten är ”The Hounds Of Baskerville” och ”The Reichenbach Fall” – sistnämnda är förstås baserat på novellen ”The Final Problem”.

På dvd kommer säsongen den 5 mars. Datum för SVT-visning får jag återkomma med när det föreligger.

 

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes