SVT visar andra säsongen av ”Sherlock” i februari 2012

Skrivet av den 12 december 2011 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Jag har nu fått besked från Göran Danasten – programchef på SVT Programinköp – att andra säsongen av BBC:s tv-serie kommer att sändas i SVT i början av februari 2012. Serien består av tre 90-minutersavsnitt och bygger på Conan Doyles berättelser A Scandal in Bohemia, The Hound of the Baskervilles och The Final Problem, men utspelar sig i modern tid. Precis som i den hyllade första säsongen spelar Benedict Cumberbatch och Martin Freeman huvudrollerna som Holmes och Watson.

Exakt tablåplacering för serien är ännu inte officiellt, men Göran Danasten ”lovar att den har en bra plats”.

BBC:s premiär för serien är redan den 1 januari. Och enligt Amazon kommer dvd-utgåvan den 23 januari.

4 kommentarer på “SVT visar andra säsongen av ”Sherlock” i februari 2012”

 1. Mathilda skriver:

  LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!! Var å såg Sherlock Holmes filmen i fredags..Var sist ut från salongen å passade då på å tipsa en pratglad biograf arbetare om att ”Sherlock” serien som kommer nån gång efter jul på SVT är den bästa Sherlock jag vet 😀

 2. Agnes skriver:

  Sherlock Returns: ÅRETS tevehändelse. Alla vi som föll handlöst för The Lovely Mr Cumberbatch och hans Amazing Wingman, Bilbo-cast Martin Freeman – vi har något fantastiskt att se fram emot.
  Stackars alla svenskar som ännu inte har upptäckt fenomenet ´Sherlock BBC!´

 3. Caroline skriver:

  Som jag har längtat! Redan efter första säsongen så ville jag veta när nästa skulle komma. Kan knappt bärga mig! 😀

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes