”De fyras tecken” som serie i Agent X9

Skrivet av den 6 januari 2012 och arkiverat i Böcker, Huvudnyheter, Tecknat. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

För ett år sedan publicerades Ian Culbard och Ian Edgintons serieversion av ”En studie i rött” i Agent X9. Nu är de tillbaka med ”De fyras tecken”, uppdelad i fyra avsnitt. Cato Vandrare står för översättningen. Första avsnittet finns i Agent X9 nr 1 2012. Numret innehåller även Mathias Bällstens artikel ”Sherlock Holmes och trefilmsproblemet”, där han tar upp filmerna The Hound of the Baskervilles från 1959, Murder by Decree från 1979 och Young Sherlock Holmes and the Pyramid of Fear från 1985.

Illustrationen här nedan är hämtad ur serien. I Agent X9 publiceras den dock i svartvitt.

1 kommentar på “”De fyras tecken” som serie i Agent X9”

  1. Andreas Eriksson skriver:

    17 sidor smakprov kan nu avnjutas på agentx9.se! Direktlänk: http://agent-x9.blogspot.com/2012/01/provlas-sherlock-holmes.html

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes