Kommentarer till Sherlock på Storify

Skrivet av den 15 februari 2012 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

SVT sänder just nu andra säsongen av BBC:s hyllade tv-serie Sherlock. Under de två första avsnitten har jag samtidigt expertkommenterat på Twitter. Det har varit fantastiskt kul att få göra, inte minst tack vare det enorma intresset för tv-serien.

Nu har jag sammanställt mina kommentarer på Storify.com, som är en utmärkt tjänst för att samla ihop material från olika håll på nätet. Kommentarerna innehåller inga jättetydliga spoilers, men jag rekommenderar ändå att man inte läser dem innan man sett avsnitten.

Här är länkar till kommentarerna:
Säsong 2, avsnitt 1 – A Scandal in Belgravia
Säsong 2, avsnitt 2 – The Hounds of Baskerville

Lördag 18 februari kommer jag att experttwittra under det sista avsnittet i andra säsongen. Mitt twitterkonto är @mattiasb och finns på http://twitter.com/mattiasb. Jag kommer även att sammanställa kommentarerna i efterhand och lägga upp dem på Storify på mitt konto där.

Uppdatering – här är kommentarerna för sista avsnittet:
Säsong 2, avsnitt 3 – The Reichenbach Fall 

2 kommentarer på “Kommentarer till Sherlock på Storify”

  1. Calandrella skriver:

    Sjukt intressant att läsa dina reflektioner! Jag tycker att jag själv är ganska nördig – då jag läst Harry Potter ett dussin gånger, gått på nattliga boksläpp och så vidare och då jag följde tv-serien LOST helt fanatiskt – men måste tillstå att mitt nördskap inte ens kan våga hoppas att kunna mäta sig med ditt. 😀 Nå, så har du ju varit Sherlock-fan 9 fler år än jag levt…

    Ja, jag ville i vilket fall med denna kommentar uttrycka min stora glädje och djupa tacksamhet för att du delar med dig av dina Sherlock-kunskaper till oss vanliga dödliga fans. Och kan meddela att jag, mycket på grund av dina analyser, börjat fundera allvarligt på att läsa originalböckerna, något jag aldrig tidigare gjort.

    Ha det bra! Fortsätt dela med dig!

  2. Mattias Boström skriver:

    Calandrella: Kul att du gillar mina kommentarer! Och det låter som en utmärkt tanke att läsa originalhistorierna. Jag tror att du kommer gilla dem. :-)

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes