Läs Sherlock Holmes på andra ledden

Skrivet av den 15 februari 2012 och arkiverat i Böcker, Conanen, Huvudnyheter. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

I Sverige har vi under det senaste året kunnat köpa en rad romaner i det nya bokformatet Excess. En Excess-bok läser man s.a.s. på andra ledden. Bokens format är så litet att det ryms i fickan. Här är Pocketförlagets egen presentation av bokformatet:

I England kallas formatet för flipback. Nu har gamla klassiska Sherlock Holmes-förlaget John Murray bestämt sig för att ge ut mästerdetektiven i det nya formatet. 26 april 2012 kommer The Adventures of Sherlock Holmes som flipback.

Tack till Anna för tipset!

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes