18 mars är det dags för The Great Sherlock Holmes Debate

Skrivet av den 28 februari 2012 och arkiverat i Evenemang, Fans, Huvudnyheter. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

I november 2011 arrangerades en världsomfattande online-debatt med framstående personer från Sherlock Holmes-världen: skådespelare, producenter, podcastare, bloggare och fans från 23 länder. Enligt arrangören den största sammankomsten av Sherlock Holmes-fans någonsin. Rubriken för debatten var ”BBC’s Sherlock vs Guy Ritchie’s Movies – which is more beneficial to Holmes in the 21st Century?”

Nästa debatt på samma tema kommer att äga rum i London söndagen den 18 mars och kommer samtidigt att kunna följas online. Debatten kommer att försiggå mellan två lag som representerar de olika båda moderna Sherlock Holmes-tolkningarna.

Läs mer om de båda lagen och en presentation av debatten på deras Slideshare-sida.

Debattens Facebooksida och hemsida.

Och trailern för debatten:

Tack till Erika för tipset!

 

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes