Lucy Liu spelar Watson i CBS-serien Elementary

Skrivet av den 28 februari 2012 och arkiverat i Huvudnyheter, Nöje, TV/radio. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Amerikanska CBS har bestämt sig för att göra samma sak som BBC har gjort – att flytta Sherlock Holmes till modern tid. Tv-serien kommer heta ”Elementary” och utspelar sig i New York. Jag har tidigare nämnt att Jonny Lee Miller spelar Sherlock Holmes. Och nu har det offentliggjorts att Watson spelas av Lucy Liu. Serien handlar om Holmes som nyligen kommit ut från avgiftning och som bor tillsammans med sin ”sober companion” (eventuell betydelse) Joan Watson, en före detta kirurg som förlorat sin läkarlicens efter att en patient dött.

BBC behöver alltså inte oroa sig för att CBS-satsningen blir en ren kopia på succéserien ”Sherlock”.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes