Sherlock Holmes i Scooby-Doo

Skrivet av den 2 september 2012 och arkiverat i Böcker, Huvudnyheter, Tecknat. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

I nr 8 2012 av serietidningen Scooby-Doo! återfinns serien ”Ett udda fall för Dorian Wormwood”, om en skådespelare som en gång i tiden har spelat Sherlock Holmes. Han bjuder in Mysteriegänget till sitt hus och det dröjer inte lång stund innan de ställs inför ett mystiskt mord. Serien är tio sidor lång och innehåller en hel del referenser till Sherlock Holmes värld. Manuset är skrivet av Robert Kupperberg, illustratör är Robert Pope och färgläggningen har gjorts av Heroic Age. Översättningen står Embla Malmenlid för.

Kategorier: Böcker, Huvudnyheter, Tecknat
Taggar:

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes