Elementary får en fortsättning

Skrivet av den 30 augusti 2013 och arkiverat i Huvudnyheter, Nöje, TV/radio. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Just nu visar TV4 den amerikanska tv-serien Elementary. Avsnitt 10 av 24 sändes i måndags. I våras blev det offentligt att serien skulle få förlängt förtroende från CBS. Den nya säsongen sätter igång i USA den 26 september 2013 i ett ännu okänt antal avsnitt.

Serien har fått ett blandat mottagande och bl a kritiserats för brister i kvaliteten på manuset. Jonny Lee Miller och speciellt Lucy Liu har dock båda fått beröm för sina rolltolkningar av Holmes respektive Watson. Serien utspelar sig i nutid i New York.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes