Planer på Sherlock Gnomes

Skrivet av den 30 augusti 2013 och arkiverat i Film, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Häromåret gick den animerade barnfilmen Gnomeo & Juliet (Gnomeo och Julia) på biograferna. Den handlade som sig bör om två rivaliserande släkter trädgårdstomtar, varvid romantiska förvecklingar uppstår mellan Gnomeo och Juliet.

Sedan ett tag tillbaka finns planer på att göra en uppföljare. Den kommer isåfall kretsa kring en rad mystiska försvinnanden av trädgårdstomtar runtomkring i England. Gnomeo och Juliet tar då hjälp av Sherlock Gnomes – ”the greatest ornamental detective”. Tyvärr är Sherlock Gnomes långtifrån så klyftig som sin mänskliga motsvarighet och till slut blir brotten ett allvarligt hot mot hela trädgårdstomtevärlden.

Filmen, om den blir av, förväntas ha premiär 2015.

Kategorier: Film, Nöje
Taggar:

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes