Sherlock på Viasat Crime

Skrivet av den 2 december 2013 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Sherlock - Series 2

Nu finns en ny chans att se andra säsongen av Sherlock! Viasat Crime kommer visa serien varje torsdag i tre veckor från 5 december. Den moderna tappningen av Conan Doyles sekelgamla originalhistorier har med rätta blivit en enorm succé för alla inblandade, från skådespelaren Benedict Cumberbatch till skaparna Mark Gatiss och Steven Moffat. I andra säsongen tolkas riktiga klassiker som Baskervilles hund – och dessutom ställs Sherlock Holmes förhållande till Moriarty på sin spets med ödesdigra resultat.

Missa inte Viasat Crimes premiär av andra säsongen av Sherlock, torsdag 5 december kl 22.00.

1 kommentar på “Sherlock på Viasat Crime”

  1. Sara skriver:

    Hurra!

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes