Julklapp till alla Sherlock-fans

Skrivet av den 24 december 2013 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Sherlock_mini_episode

Inför säsong 3 av tv-serien Sherlock har BBC släppt ett sju minuter långt miniavsnitt. Innehållet presenteras på följande sätt: ”A series of seemingly unconnected crimes stretching from Tibet to India to Germany. Sherlock Holmes has been gone for two years. But someone isn’t quite convinced that he’s dead.”

De sju minuterna innehåller ett antal snygga kopplingar till Conan Doyles berättelser om Sherlock Holmes.

Säsong 3 kommer ha premiär på BBC 1 januari, och de efterföljande två avsnitten sänds 5 respektive 12 januari. På SVT kommer vi att få se den nya säsongen 1, 8 och 15 februari.

 

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes