En fjärde säsong av Sherlock – och ett specialavsnitt

Skrivet av den 13 juli 2014 och arkiverat i BBC Sherlock, Huvudnyheter, Nöje. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

benedict_cumberbatch

BBC har bekräftat att det blir en fjärde säsong av den populära tv-serien ”Sherlock” med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman i huvudrollerna. Men innan den sänds kommer ett specialavsnitt att visas. Inspelningen av sistnämnda kommer att ta sin början i januari 2015 och de tre avsnitten i nya säsongen kommer ske senare under samma år. Alla fyra avsnitten kommer ha den normala längden på 90 minuter vardera.

Gissningsvis kommer specialavsnittet bli en julspecial som sänds på BBC julen 2015 och sedan följer fjärde säsongen under januari 2016.

Något mer om innehållet i de nya avsnitten är ännu inte känt, förutom att seriens ena skapare, Mark Gatiss, har sagt att avsnitten ”will take Sherlock and John Watson into deeper and darker water than ever before”.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes