Barnboken ”Kodnamn Sherlock” kommer i september

Skrivet av den 30 juni 2015 och arkiverat i Böcker, Övrigt. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

Barnens-detektivbyrå-Kodnamn-Sherlock-337x520I september 2015 utkommer första delen i Lars Bill Lundholms barnboksserie om Barnens Detektivbyrå. Titeln på boken är Kodnamn Sherlock. Huvudpersonen Theo har Sherlock Holmes som idol och förebild, men utöver det och titeln finns det ingen direkt koppling till Sherlock Holmes i boken.

Lars Bill Lundholm skrev ursprungligen om detektivbyrån för tv, men nu kommer äventyren med den klurige Theo i spetsen även i bokform. Tv-serien lovordades både i Sverige och utomlands, i amerikanska Time Magazine beskrevs den som ”en underbart underfundig och överraskande vuxen serie”.

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes