Ny tv-serie om Conan Doyle och Houdini

Skrivet av den 30 juni 2015 och arkiverat i Huvudnyheter, Nöje, TV/radio. Du kan följa alla kommentarer till den här artikeln genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar eller en trackback till den här artikeln

michael-weston-stephen-mangan-houdini-doyle

Amerikanska tv-bolaget Fox har kört igång produktionen av en serie i tio delar med namnet Houdini & Doyle. Michael Weston (som synts i House och Six Feet Under) spelar Harry Houdini och brittiske skådespelaren Stephen Mangan gör rollen som Conan Doyle. I verkligheten var dessa båda kända män goda vänner – fram till att de blev bittra fiender i en dispyt gällande spiritismen. Tv-serien handlar om hur de bistår Scotland Yard med kunskap i fall som har med det övernaturliga att göra.

Tv-serien kommer ha premiär under våren 2016. Vi får väl se om den även dyker upp i Sverige.

Läs mer på variety.com

(Bild från GettyImages)

Kategorier: Huvudnyheter, Nöje, TV/radio
Taggar:

Skriv en kommentar

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes