Om SherlockHolmes.se

Sajten SherlockHolmes.se startades den 29 september 2004 med syftet att vara en samlande sida för alla som är intresserade av Sherlock Holmes. Innan dess hade jag några år tidigare haft en enklare sajt med samma syfte, NetWatson.

Den 25 oktober 2009 fick SherlockHolmes.se ett helt nytt utseende och övergick till ett bloggformat med alla de fördelar som det innebär i form av bl a förbättrade publicerings- och kommentarsmöjligheter. (Du kan se det gamla utseendet på sajten på http://www.sherlockholmes.se/index_old.htm)

Jag som driver sajten heter Mattias Boström och har varit aktivt intresserad av Sherlock Holmes sedan slutet av 1980-talet. Förutom SherlockHolmes.se innehar jag även andra sajter, såsom min blogg, en Holmes-bibliografisk sajt och en sajt om Sherlock Holmes på svenska scener. Du kan nå mig på info[at]sherlockholmes.se.

Medredaktör för sajten är Per Olaisen.

Logga in / Advanced NewsPaper by Gabfire Themes